Thai Chicken Red Curry

Publicerad 2014-03-19 20:40:00 i Recipe,

På inköpslistan idag stod fisksås, kokosmjölk, minimajs och bambuskott bland annat... Dags för thai!
Väldigt simpel, men så himla god middag! Jag brukar improvisera med det som finns hemma vad gäller grönsaker, så denna gången hade jag i broccoli, blomkål, majs och bambuskott. Även gott med thaigroddar, vattenkastanj mm.
Skiva upp de grönsaker du tänker ha i, samt skär kycklingen i ungefär 2x2cm stora bitar.
Sedan i med kycklingen och fräs tills den fått lite färg, häll på kokosmjölk, fisksås, 1 matsked socker och drygt 1 matsked röd curry pasta.
Avsluta med att hälla i grönsakerna på slutet så de behåller krispigheten! Servera som det är (GI/lchf-variant), eller med jasminris alternativt lite naan-bröd och mango chutney. 
 
Jag utgick från detta receptet och bytte sedan ut lite efter vad jag var sugen på och hade tillgång till, men spana in det för lite tydligare anvisningar.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela